dagens sexi.

blev så fucking sugen att cykla till konsum och köpa hårfärg - blond färg. Men det är en aning sent för det nu men jag kanske cyklar iväg imorgon. Om det inte spöregnar dvs. Det blåser ganska hårt nu hehe. Menmen, får se. Ska sova så jävla länge imorgon känns det som. Är trött som satan. Hoppas jag drömmer om Taylor. XOXO.



kolla på honom. kolla.

true

I was to busy falling in love with California. For the first time, I felt like this is were i was suppoused to be.


Eclipse - ''recension''

Jag kan säg såhär - Eclipse är den bästa filmen jag någonsin sett. Allting finns med i filmen; Kärlek, lite våld & SMOKIN' HOT Taylor Lautner. Fyfan asså. Jag planerar på att kidnappa honom. NEJ, EVEN BETTER - Mitt mål i livet är följande..
- Flytta till Los Angeles.
- Bli Victoria's Secret-modell.
- Gifta mig med Taylor Lautner.
Ta-daa! Rock solid-plan. Mycket svengelska det blev i det här inlägget men ni klarar er.

Tillbaka till filmen - som sagt, allt fanns med. Man fick veta lite mer om Jasper & Rosalie, om man inte redan visste det, genom att ha läst boken det vill säga. Vilket jag har gjort. Men det var ascoolt att se allt på film, och Rosalie är den vackraste tjejen jag har sett på länge. Jag älskar hennes stil i filmen.. mörka ögonbryn på ljust hår ♥
Eclipse är mycket bättre än New Moon för på nåt sätt så känns Eclipse mer naturligt rolig, i New Moon kändes det stelt och .. fake. Vad tycker ni?

GO SEE IT!


smink

ska snart iväg till olvid. jag ser ut såhäääär







ses ikväll efter bion!


där ser man.

Lite ful bild, men den är okej. Ni får bättre bilder senare :)



dom sminkade mitt ansikte lite ljust....

Victoria's Secret modevisning 09/10 + dagens ''men ge mig?!''-outfit.

Naellah's första ''men, ge mig?!''-outfit. Hela Victoria's Secret Fashion show's garderob. Inklusive vingarna. Btw, visste ni att jag var en modell i förra årets visning? Bildbevis kommer... Jag har vart överallt. Anyways...







jag vill ha deras jackor också, tack.


Blame it on the pop



måste tipsa er om den här grymma remixen.
Brukar egentligen inte tycka om mixade låtar, men den här eeeeeegeeeeer!


hello darkness, my old friend.


simon & garfunkel - the sound of silence.

Får flashbacks av naturen i USA av den här låten. Hörde den inte ens i USA? Haha, nedan är mysiga bilder på bergena. Jag kan säga såhär - jag ska vara tillbaka i USA innan jag fyller 17 år. Annars....! ♥


TJEENA! Sitter nu på samma plats jag har gjort de senaste dagarna - i TV-rummet på övervåningen. Här ska det has en massa filmkvällar i år? Fester & grillkvällar på stenkistan också! Har vart sugen på att ha fest eller liknande här enda sen Milton & Jesper's ganska lyckade fest här.. Några snodde pengar & rakapparat → Misshandel → Polisen kom → Stog i tidningen & snackades om det på lokal nyheterna. Måste bara säga att ''misshandeln'' bara var ett slag i ansiktet och ett sår på ögonbrynet. Jag har sett värre.. Snacka om att tidningen inte har något att skriva om längre?

   Nu är det så att jag är taggad inför ONSDAG - 30 JUNI - BIO - E-T0WN - OLIVIA - ECLIPSE. Allt i ett. Kommer ihåg förra året, när 0livia och jag såg New Moon, väldigt mysigt AB.


gick lite snabbt mot slutet för mamá stressa mig.. h3h3


sommarflätan

Jag kan säa såhär - på mitt lilla hår så funkar en inbakad fläta utmärkt när jag ska sola eller nåt, den är också riktigt snygg, eller ja, den är ju iof snyggare på tjejer med långt hår ;) Men löshåret är på god väg till blont! nu är det ljust rödblondt. Ska köpa Mood's Ultrablond nästa gång jag är i Eskilstuna, hittar den bara på Coop. Det är också ett tips - Ni mörkhåriga som vill bli blonda, köp Mood Ultra Blond, 50 :-. Bästa bloderingsmedlet ever. En bekant färgade håret från mörkbrunt, och en timma senare var hon bloond. Awesome. Billigt också, ju.



Hemmaspa

Imorgon ska jag ha en hemmaspa-dag. Eftersom jag inte är som dom normala barnen i byn som kan bada och leka på stranden i flera timmar (pga korsett) så är hemmaspa det enda roliga jag kan komma och tänka på nu. Att sola här hemma är också ett måste. Jag googlade iallafall runt på lite spa-tips, och jag hittade en massa ''recept'' vars ingridienser man oftast brukar ha hemma, så ta för er!



Ansiktsmask:
Blanda ihop 1 msk äggvita, 1 msk pressad citronsaft och 1 msk honung. Applicera i ansiktet (undvik ögonpartierna) och låt sitta i ungefär 10 minuter. Skölj sedan av ansiktet rikligt med varmt vatten.

Ansiktsmask: 3 matskedar blåbär och 2 dl naturell youghurt, Blanda ingredienserna väl,  tills konsistensen är mjuk och fluffig. Applicera på väl rengjort ansikte och hals. Låt verka tjugo minuter och sköj sedan av med ljummet vatten.

Inpackning för naglar/nagelband3 dl olivolja och 3 tsk pressad citron eller citronjuice. Värm olivoljan så den blir ljummen och blanda sedan i citronsaften. Häll över oljan i en skål och doppa händerna i blandningen. Låt verka cirka tio minuter.

Scrub för fötterna: 2 dl socker och 2 msk yoghurt.  Blanda sockret och yoghurten i en skål. Massera in blandningen på torra och rena fötter och låt verka ett par minuter. Skölj av med kallt vatten och massera sedan in fötterna med en skön lotion.

Hårinpackning:  1 mogen avokado och 3 dl majonnäs. Mosa avokadon med en gaffel och blanda väl med majonnäsen. Applicera sedan röran i torrt hår och svep en varm handduk runt huvudet. Låt verka 20 minuter, skölj med ljummet vatten och tvätta sedan håret som vanligt. För extra torrt hår: lägg till två matskedar olja. För fett hår: blanda i 2 tsk pressad citronjuice.

Hårinpackning: 1 äggula, 2 msk creme fraiche, 1/2 msk olivolja. Blöt håret och handdukstorka. Vispa ihop ingredienserna och massera in i håret och låt sitta i 30 minuter. Skölj och tvätta håret som vanligt.

Kroppspeeling: 1 dl olivolja, 0,5 dl strösocker, 1 msk grädde. Blanda i en kopp och massera på kroppen i duschen. 

Bananmask för ansikte. 1 banan, 1 msk havregryn, 1 msk honung. Mosa bananen och blanda med havregrynen som du stött i en mortel innan. Blanda sedan ner honungen och rör till en jämn smet. Applicera på fuktad hud och låt verka i 15 minuter. Skölj och badda ansiktet torrt.


När jag har provat dom imorgon så kan jag ju berätta om de var bra eller dåliga :)

Puch eller inte...?

Okej, nu är det såhär. Vår familj har haft som en liten tradition. Att vartenda Hurtigs-barn ska ha Puch Alabama-moppen. En assnygg moppe från 60-talet. Snart är det min tur. Jag fyller 15 i sommar och jag tvekar. Jag menar, jag älskar allt från 50-60-talet, och jag har egentligen aldrig brytt mig om vad människor tycker om mig. Men den här moppen är så himla olik alla andras så man blir rädd. Om nån annan skulle ägt den och åkt runt på byn med den så skulle jag tråååna efter den. Tänka; ''åhfyfan, vilken snygg moppe''. Men jävla fegis-Nälla kryper fram inom mig och jag börjar tveka. Kan man se mig på en Puch? Och självaste moppen är inte seg, den går i typ 50, tror jag, startar snabbt, och nu informerade mamma mig att jag inte behöver ta moppekort för moppen är inte en eu-moppe, och den är tillverkad på 60-talet. Är det sant? Kan nån moppekunnig människa hjälpa mig?
   Och alla läsare får tycka till, är väldigt kluven när det gäller sånt här. Och om jag inte använder den så kommer den stå i det ruttna garaget tills den har rostat ihjäl.



Den ser ut typ sådär, fast där det är blått ska det bli svart.

veckan som varit,









Stella badade frivilligt för första gången!
Umgicks med Michaela, käka glass i solen. hihi.
Följde med Michaela & Rebecca när Mickan skulle ta hål i naveln.

resultat:

*under*

*efter*


mysdag

michaela är här vilken sekund som helst. Ingen aning om vad vi ska göra , men mysigt blir det säkert. Förhoppningsvis tar hon moppen så vi kan göra en liten avstickare senare kanske? Kan inte lämna vovsarna ensama, dom måste ju rastas & äta. h3h3.




båda bilderna e från förra året.

Marieberg örebro

Ahapp, igår blev det lite minishopping med bror min. Vi åkte till Marieberg och jag handlade för endast 500 kr. De 500 kr jag har kvar ska jag köpa en tantcykel med ♥
  Jag köpte
 Ljusa shorts, hög midja. Carlings - 150 kr på rean (ord. 300 kr)
  Bästa läppstiftet (släng dig i väggen, idomin.). KICKS - 115 kr
  Hårfärg (har snart handlat blonderingsmedel för 500 till löshåret..) - KICKS runt 100 kr.
  PHC inpackning - 80 kr.
  och såklart lite fika & smått o gott.

bilder kommer senare :-)




we meet again.

Bloggen har haft en liten paus de senaste dagarna - har inte haft något att skriva om. Så tänker jag bara uppdatera lite snabbt..

Igår så färgade jag löshåret för andra gången - man såg resultat! Hittade inte Mood Ultrablond så jag tog någon random förblekning. Nu är håret rödblont, eheh. Men det är bara att färga en gång till!

Idag så skall jag vara med min bror. Vi ska shoppa & han betalar allt. Fast nee. Men det blir iaf en tripp till Örebro eller e-t0wn.



Allt för gammal bild.... dec - 08.

dreamy chocolate cake.

Dreamy Chocolate Cake är namnet på min nya ...uppfinning..? Den är himmelskt god, och så enkel att göra!
Billig också!

2 ägg
2 dl socker
1/2 dl vetemjöl
4 msk kakao
1/2 - 1 msk vaniljsocker
100 gram smält smör
100 gr mjölchoklad
kokos och smör till formen.

_____________________________________________________________
1. Vispa ägg & socker poröst.
2. Häll i mjöl, kakao och vaniljsocker och vispa ihop.
3. Häll i smält smör. Vispa ordentligt - ganska länge.
4. Häll i smeten i en smord form som har lite kokos (ungefär 1/2 dl, mer eller mindre) i bottnen.
5. Ha i ugnen 10-15 minuter i mitten på 175 °C (varmluft). Låt svalna.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
6. Smält 100 gram mjölkchoklad
Lägg chokladen i en glas-skål. Lägg skålen över kokande vatten, efter några minuter är chokladen smält.
7. När chokladen är smält, och kakan är sval, smeta på chokladen på kakan med slickepott och ställ i kylen. När chokladen har stelnat kan man äta den!


lite ändrade planer..

Va på Botten nyss, istället för vid lunch. Det är ju mycket folk på Botten nuförtiden.. sommarlov, ni vet. Men hon simmade! Enda skälet varför Stella hoppade i vattnet överhuvudtaget var Ankan. Hon älskar honom så mycket att hon hoppar i vatten! Stella hatar vatten.

Iallafall, hon hade en feting-flytväst som hon hatade. Så när vi tog av den så simmade hon som en liten bastard.
Men nu ska jag fixa in en Google Översättare på min blogg så fransmannen Benji kan läsa det här!  Haha

varning för en liten naken nälla
The bikini is from the Fabulous Las Vegas, Nevada

I am outta here!

Innan jag drar iväg så måste jag bara tipsa er om en liten bok. Det är Anthony Kiedis, himself som har skrivit den. Det är alltså en självbiografi. Anthony Kiedis är sångaren i Red Hot Chili Peppers.
Dagens outfit är väldigt somrig och därför älskar jag den. Alla kläder är gamla (från 2008 :$) och kommer från H&M och Ellos. Köpte kläderna samma dag jag fick korsetten, var tvungen att storhandla kläder för nästan alla kläder jag hade innan var tighta och korta tröjor & lågt skurna, tighta jeans. Saknar min normala klädstil.. buhu.
Men vet ni!? Tack vare att min pappa också är kär i USA så har han {nästan} lovat mig att det året jag blir av med korsetten så åker vi iväg till Los Angeles och bor där i 3-4 veckor ♥ och eftersom L.A ligger npgolunda nära allting på västkusten så är det bara att göra någon avstickare till San Fransisco, Las Vegas eller liknande. Fyfan asså, längtar som fan
Haha, och nej - jag försökte inte göra mig smal á Kissie-redigering. Jag suger bara på att klippa ihop bilder.
My dirty little secret?

när man har tråkigt.

så kan man ju alltid kolla sitt bmi? haha.

Ska snart iväg till Botten med Stella.
Tar bilder på henne när hon splattrar i vattnet (om hon vågar gå i , det vill säga..)

22:56 pm - 15 juni nolltio.

Ja.. Färgen är urtvättad och resultatet blev.. ingenting? Ser seriöst ingen skillnad, haha. Får väl köpa Mood's ultrablond i sinom tid. Och bara för att jag inte har några pengar så kommer jag på en massa saker jag måste köpa!
  • Mood's Ultrablond - färgning
  • Läppstift (ljust)
  • Ny dator (den jag har nu, vill jag döda.)
  • Ny kamera (den jäveln vill bara ta kort när den vill.)
Ja.. det kanske inte var så mycket, men det yrar en massa saker i huvudet som jag inte får ut på tangentbordet.. Sjuk mening AB!

Imorgon så ska jag iväg till Botten med Stella, jag ska få henne att älska vatten. Hon är nu rädd för vatten men om jag går i med Ankan, så kommer hon dyka i. Bokstavligen. Hon är så otroligt beroende av Ankan så man blir rörd ♥
Idag fyllde Stella 1 år, btw!





Stella & ''ankan'', fast så är det en bläckfisk ;pPpPpPpPpPp

färgar löshåret.

Ska färga löshåret nu. Mitt gamla rödbruna från 2009. Förväntar mig inget bra resultat, gör det mest för skojs skull. Jag använder mig av Mood - Mycket ljus guldblond. Ni får självklart resultatet.. hihi.
före. På lilla bilden ser ni skillnaden mellan gägerna. h3h3h3h3h3

Since light travels faster than sound, people appear bright until you hear them speak.


taaz.com

Såna här dagar - Blåsigt, Molnigt, Kallt - så behöver man inte göra någonting. Förutom att leka vid datorn, då. Ibland så får jag konstiga ryck..
Jag knappar in ''www.taaz.com'' i adressfältet, laddar upp en bild på mig där inget hår är i vägen för ansiktet, och kollar hur jag ser ut i 962 stycken olika kändisfrisyrer.
Jag går såklart inte igenom alla, men några printar jag och sparar för framtiden!
Det är faktist ett jättebra sätt att se om man tex passar i brunt kort hår osv osv.
Ashley Tisdale
Lady Gaga
Christina Applegate
Lady Gaga
Stephanie Pratt (The Hills)
Älskar sista bilden!!! Fyfan asså (L)


taaz.com

bilder från imorse

Snygga bilder - I know!
Klänning från hotdress.se
Skor från ????
Koftan är gammal
Nu ska jag moffa chips och dipp. Är otroligt deprimerad av nån sick & twisted anledning. Man ska jag ju va glad på avslutningen,, menmen.

låttips!

Robyn - Dancin' On My Own.



dagen med stort 's'.

Idag är det äntligen skolavslutning. Tanken av att inte behöva gå upp tidigt och att inte behöva plugga sönder gör mig lycklig. Dock vet jag inte vad jag ska göra på sommarlovet, eller jo, bara åka till Sundsvall med Stella till mormor & morfar. Hihi. Men nu ska jag äta frukost, så ni får en bild på hur min sminkning ser ut, so far! Ljust läppglans och vit kajal i ögat ska på :-)

lösögonfransarna ska också fixas till!

stellas smuts försvann.

1. Vanlig stålborste - tar bort små tovor.
2. Nån typ av Sten - tar bort täckhår som sitter löst.
3. Vanlig sax - tar bort små hårstrån som sitter konstigt, haha.
4. Underullskam - tar bort grått underull (underull får man bakslag på om man ställer ut hunden.)
5. Stålkam - tar bort tovor.
6. Mjuk borste - bara för att borsta hunden fin.

Stella

Ganska onödig dag idag. Städa bara ut skåpen och kollade på brännboll & fotboll. Slutade för en timme sen, och nu ska jag leka klart med Stella och sen duscha henne! Haha, klart som fan att ni får bilder då! Hon ser gaaaaaaaalen ut när hon är blöt.



såhär ser hon ut nu... hahahah



Haha, såhär ser hon ut när hon är nytrimmad - ganska galen där också...

Christina Aguilera - Bionic.


Bionic är den ultimata festskivan. Man blir så jävla taggad när man lyssnar på låtarna. Men om man inte är på ''humör'' så är den inte lika bra, då. Men så är det ju med alla låtar, eller hur?

You Lost Me - Christina Aguilera
Elastic Love - Christina Aguilera

I Hate Boys - Christina Aguilera

My Girls - Christina Aguilera

varför?

jossan says:
*jublar*
NÄLLA - says:
*asglad*
jossan says:
*dansar galen hippiedans*
NÄLLA - says:
*dansar på bordet, och hjular*
jossan says:
*dansar under bordet, och slänger av mig kläderna*
NÄLLA - says:
*drar av mig kläderna, smörjer in mig i olja och dansar på bordet*
jossan says:
*tvättar en bil i bikini till en sexig låt *
NÄLLA - says:
*ger bilen en lapdance*
jossan says:
*ger dig en lapdance*
NÄLLA - says:
*ger dig en lapdance..*
jossan says:
*rider en flodhäst i mälaren*
NÄLLA - says:
*rollin on the floor laughing*
jossan says:
*doing like this --->  *
NÄLLA - says:
*getting misstänksam mot jossan and doing like this -->  *
jossan says:
*sitter & funderar på om jag ska printa och lägga upp nånstans - ja *
NÄLLA - says:
*funderar på hur vi kom in på sånt här*
jossan says:
*ler ett leende och börjar fundera på om jag e pedofil*
NÄLLA - says:
*börjar tänka på preventivmedel*


jossan says:
*jublar*
NÄLLA - says:
*asglad*
jossan says:
*dansar galen hippiedans*
NÄLLA - says:
*dansar på bordet, och hjular*
jossan says:
*dansar under bordet, och slänger av mig kläderna*
NÄLLA - says:
*drar av mig kläderna, smörjer in mig i olja och dansar på bordet*
jossan says:
*tvättar en bil i bikini till en sexig låt *
NÄLLA - says:
*ger bilen en lapdance*
jossan says:
*ger dig en lapdance*
NÄLLA - says:
*ger dig en lapdance..*
jossan says:
*rider en flodhäst i mälaren*
NÄLLA - says:
*rollin on the floor laughing*
jossan says:
*doing like this --->  *
NÄLLA - says:
*getting misstänksam mot jossan and doing like this -->  *
jossan says:
*sitter & funderar på om jag ska printa och lägga upp nånstans - ja *
NÄLLA - says:
*funderar på hur vi kom in på sånt här*
jossan says:
*ler ett leende och börjar fundera på om jag e pedofil*
NÄLLA - says:
*börjar tänka på preventivmedel*
jossan says:
*börjar tänka på tommy lantz*
NÄLLA - says:
*måste gå och bajsa, . *
jossan says:
*skriver och lägger upp de på ansiktsboken?*
NÄLLA - says:
*blir rädd*
jossan says:
* tänker - de borde du bli*
NÄLLA - says:
*tänker på munkar*
jossan says:
*tänker på hårig neger*
*ska jag skrämma dig *
NÄLLA - says:
*skräm mig, baby*
jossan says:
*du kommer ångra det*
*jag sitter på chatroulette*
NÄLLA - says:
*rädd*
jossan says:
*HAHAHAHAHAHHAAHHA*
NÄLLA - says:
*AAAAAAAAAAHH*
You stopped sharing photos
NÄLLA - says:
*död*
jossan says:
*hahaha de fiinns värre ! *
NÄLLA - says:
*vill inte veta mer*
jossan says:
*ne de fåru inte heller*
NÄLLA - says:
*tack*
jossan says:
*varsegod*

Varför håller vi på såhär?!??!?

tillbaka...

Nu ska jag tvätta ut håret lite snabbt, sen så är det Top Model som gäller!
Skogspromenaden var som vanligt.. Men Stella spårade.. sötan.

i've been expecting you.

Dagen började med att jag ''försov'' mig. Klockan ringde, jag stängde av den, somnade om. Vaknade igen halv tio. Slängde på mig kläder, åt en macka och helt plötsligt var jag i skolan.
Skolan bestod mestadels utav 15 minuters lektioner och förjävligt långa raster. Fika uppstod hela två gånger! Slutade 45 minuter tidigare - hem, äta och måla. Målade balkongen vit, med en Dvärgschnauzer som stod och psykade mig genom den genomskinliga dörren.
Och nu när jag är klar så är det Stella-time! Jag ska piffa till henne, dvs ta bort underull, trimma, klippa, borsta, kamma osv!  {Fast nu fick jag uppdatering av mamma, som sa att hon kunde skjutsa mig till skogen. Det blir alltså promenad först!} Hon måste ju se fin ut om det blir så att hon följer med till avslutningen ;)



Gammal valp-bild ♥

the pics.

Kolla i tha mailbox och hittade detta!
Jag har ett sånt jävla komplex med min mun.. bluäääähh.. Hatar den. Typ som man ser på sista bilden.. överläppen dras upp typ 5 meter och hela fucking tandköttet syns .. Jag säger bara bluääähh.

pizza & modell på samma dag??

Åt nyss tre bitar av en asyummy pizza med ostfyllda kanter, ÅÅÅH SÅ GOTT!
Apropå ingenting så har jag vart med Olivia, Linnéa & fotografen Ira på photoshoot idag. Där Olivia, Linnéa och jag var de proffisionella (herregud,jag kan inte stava! Har en jävla blackout..) modellerna! Och lilla Ira var forograf, om ni inte fattade det ;) Blev sommartema och det var mumsigt mysigt. Längtar tills jag har bilderna i mailen! Vill se de härliga hoppbilderna/gruppfotona.
Anyways, nu ska jag se klart slutet på Bring it on: All or nothing :o

makeup forever.

provade en ''cat eye'' men suger på att göra raka linjer så ... skit i cat eyen :)
resten av sminkningen gjorde jag snabbt och slarvigt, som man ser om man kollar på
hur löst lösögonfransarna sitter hehe... men sminkningen i sig är väldigt lätt att göra:
1. Ta vit ögonskugga som bas, på halva ögat.
2. Ta grå/svart/mörk ögonskugga på resten av ögonlocket och sudda om det blir kontrast mellan vit &mörk.
Sudda med tops på den mörka linjen (där det blir kontrast) så blir det snyggare.
3. Sätt på lösögonfransar.
4. Måla en tunn linje eyeliner längs lösögonfrans-fästena.
KLAAR !


PÅ DOM SISTA BILDERNA BLEV DET INGEN SVART ÖGONSKUGGA, MEN DET SKA DET VA IRL ! HAHA

Btw, ljusa läppar är alltid snyggast om man har mycket ögonskugga/ögonsmink.

lördag.

Nu ska jag iväg till Botten med bror min. Vi ska lägga ner båtbryggan - en ''båt'' som ser ut som en brygga som han och Sten har byggt.
Eftersom jag bara skall kolla på , funderar jag på att ringa Michaela och hoppas på att hon kan cykla ner dit.. Grannen min ;)

Apropå ingenting så hittade jag min skolavslutnings-sminkning,  och jag ääälskar den. Den är så sexig ju.
MÅSTE DRA NU - BILDER SENARE

vem målar en fredagskväll?!

Nu är det så att jag ska måla. Jag skall måla vit färg i farstun. På mina ben är det pussmunnar. Pussmunnar på leggings dvs. Har aldrig vågat använda dom 'in public' för.. det är pussmunnar på dem.
Och justia! Om ni tycker om att läsa om blondiner som nästan kör över en katt med gräsklipparen, som sedan blir attackerad av katten - Klicka Här! (j-lb.devote.se)

Hennes namn är Josefine och tycker om krabbor. Hon tycker också om att sjunga om krabbor i hennes mun.



UPDATE! - Länken tycks inte funka?? iaf knattra in j-lb.devote.se i adressfältet så kommer ni till ett härligt ställe.

The Dress.

Figursydd med snörning i ryggen och lite dekoration på magen. Passar utmärkt till mina skor! Eller skorna passar utmärkt till klänningen...? Hmmmm....
*konstig vinkel*

summerfeelings.

Var hemma idag pga ont i höften, har inga DuoDerm-plåster att sätta dit. Så det blir mega skavsår på höften (av korsetten) som dödar mig långsamt. Och eftersom jag ska till Huddinge Sjukhus i Stockholms stad imorgon så var jag hemma idag, bara för att sola ;)

Men anyways, så solade jag 70 % av dagen och fick en liten brun yta faktist! Milton trodde att jag hade färgat håret ljusare, också, så håret har tydligen blekts i solen ?! Ganska praktist.. hehe.
Stella hängde med på ett hörn, men orkade inte med värmen så hon sprang in.. aww.
*osminkad, oredigerad.. bluääh*

i heart andy samberg.

Bästa musikvideoerna
Jizzed in my pants - The lonely island
cool guys dont look at explosions - Andy Samberg ft. Will Ferrell
I threw it on the ground - Andy Samberg

botten - klassträff?!

Är tillbaka från Botten nu. Var mest med Olivia, och det fick jag ju ångra. För lillan köttade upp mitt lillfinger. Blodet slutar inte rinna så jag måste ha typ 17 kg papper lindat runt fingret..
Men hur som haver, kvällen var lite trevlig faktist. Helt okej, om man säger så.. vi grillade och sånt. Och om tre minuter skall jag se Ugly Betty + säsongsavslutning (!!!!!!) av Desperate Housewies + dubbelavsnitt (!!!) av Cougar Town.


*varning för ful min*




poor poor pinky.
men jag förlåter dig, Olivia.

tjenis penis!

Är på väldigt drygt humör just nu, därav rubriken.

Kom precis tillbaka från veterinären som vaccinera Stella (Ni vet djuraffären vid Jemp, dit kommer det en veterinär en gång i veckan..), har ätit klart och efter det här inlägget ska jag dra iväg till Botten med mamá. 8a:s grillkväll, you know ;)
Tar väl antagligen bilder, haha. Mästerfotografen här, Halla!


stella ser bitter ut, för hon hatar det rummet.. haha

aaw, söta lilla jag idag! *SARKASM x1000*

har jag ens visat mina avslutningsskor? Här är dom iaf

avslutar med en bild på sötan!

RSS 2.0