var ett tag sen.

Jao, tre veckor sen jag uppdaterade senast. Jag suger verkligen. Anywho.. Jag har en maximal bloggtorka och jag vet ej what to wright. Jag har börjat skriva dagbok. På engelska. Där skriver jag ner mina mörka tankar om att döda Rebecka Bitbit Jonsson. Skojade bara. Eller? Vet inte hur hon kom in i samtalet, men men.
Åh vad skönt jag sitter nu. Seriöst, min rumpa mår som bäst nu. Sitter på ett fårskinn.
Mina naglar är fina, dom har fransk manikyr, eller bara lillfingrarna & ringfingrarna , dom är fina. Ni tror väl att jag är full men det är jag inte, jag är bara allmänt seg. Därav mitt fula skrivande. Men nu är bloggen i gång igen, iallafall! Ska tvinga bro' att hjälpa mig med Photoshop, den strular. Så jag kan fixa en finare header & design. TJALALALALALALALA.
Varför pratar kvinnan svengelska? Ingen know. No one vet.
Ser ni vem den sexiga bitchen är på tröjan? Såklart ni gör.

depp

jag är deprimerad. Så imorgon tänker jag köpa jävligt mycket choklad från ÖoB.

Tjena gänget

badamdamdam... Internet har vart dött i några dagar, därav dålig uppdatering. Har inte hänt något speciellt i helgen. Väldigt deprimerande. Haha, eller jo, det va en sak faktist - Jag har för första gången i mitt liv börjat skriva dagbok. Jag skriver ner alla mina tankar, drömmar och mål. Alltså inte ''Hej dagboken, idag har jag lekt med Pernilla, vi lekte med barbies''-aktigt. Fast jag skriver allt på engelska. Så jävla vackert språk. Måste få upp språkfärdigheten innan jag drar till Kalifornien också ju :)
Imorgon blir det en chilldag, spa (jag vet, jag säger att jag ska göra det varje dag men jag glömmer/har inte tid med det ju! Haha), sola och kanske bada.
Och justia, jag kollade på Top Model häromdagen, och jag försökte med ''smize'' SMILE WITH YOUR EEEEEEYES!
Den vackra sjale jag har på huvudet är för att vara snäll mot håret. Jag hörde självaste Top Modellen herself säga det - Om man sover med sjal växer håret fortare. We'll see about that.


''

det är faktist svårt! man måste ju le lite med munnen?!

frukost

Godmorgon, nu sitter jag här, blond, och äter frukost. Frukosten består  utav kladdkaka & jordgubbar :-)
   Idag tänker jag ha värsta spa-dagen, och använda mig av alla ''recept'' jag skrev här i bloggen.

xoxo.


tankar som far runt.

Sitter utan korsett och har panik. Känns som att jag gör fel, att jag inte har korsetten på mig. Att jag måste ha på mig den hela tiden, vilket är omöjligt. Ska jag fortsätta ha korsetten eller operera mig? Det känns som att jag inte kommer någon vart med korsetten, fast mats sa att jag inte kommer ha några problem om ryggraden stannar som den är nu. Fast ändå känns det som att jag går runt och väntar på att få beskedet: ''du måste operera dig''.
Och enda sen jag fick korseten så har jag typ slutat leva, som om jag tog mitt sociala liv, la det i en låda och kasta ner det i källaren. Jag vågar typ inte träffa nya människor, jag tycker fan inte ens om att krama folk längre, för domskulle känna korsetten och tro att jag är ett missfoster. 

korsetten.
i ett 'provrum' hos ortopederna, där provar man korsetten.

PHC / OLIVOLJA I HÅR= BRA.

Ta PHC i topparna eller i hela håret, det reparerar skadad och torrt hår, låt verka hela natten medans du sover. Om man tar i hela håret så kan det bli fett så då får man duscha direkt på morgonen.
    Och min favoritmodell Miranda Kerr hade gett tips i någon intervju som jag snappade upp - Ta olja (oliv, rapsolja eller liknande) i håret och låt det verka över natten, duscha direkt när du vaknar. Då är håret fullt av näring och glänser fint!









Så istället för att slita & dra i tovor och ruffsigt hår så ha i PHC/Olivolja. Lovar att det funkar! Har själv inte provat olivoljan, men PHC är jag säker på att ni kommer älska :)

80 :-

Good evening.

Kom hem från E-T0wn för nåra timmar sen. Fick hem 2 st Ultra Blond hårfärg och jag hann bara färga löshåret idag, vågar inte färga mitt eget hår själv. Är lite feg, måste ha mamá med mig. Anyways, eftersom håret blir uttorkat av all hårfärg så tänker jag smeta i PHC i det och låta det verka hela natten, jag tror håret kommer tycka om det, hihi.

Just nu sitter jag och bloggar, (duh?) men blicken vacklar mellan dataskärmen och tv:n. Tror jag komemr få epelepsi snart.. höhö. CSI New York på femman nu ju :) Ska snart gå och lägga mig, läsa den bästa boken - Scar Tissue ♥


PHC inpackning, håret blir jävligt mjukt - 80 :- på KICKS. Finns säkert i andra affärer också.


till eskilstuna!

Ska iväg till Eskilstuna en snabbis nu. Gå runt på stan och dyligt. Måste köpa hårfärg. Ska färga mitt & löshåret blondare. See y'all later.



Klägget är blonderingsmedel.. haha.

mornin'

Godmorgon y'all. Nu ska jag kliva upp o käka frukost och kolla på desperate housewives.

RSS 2.0