ska på kungsörspromenad.

Nu ska jag och hundarna på Kungsörspromenad.. Någon som vill möta upp mig?! hehe.
Måste älska vädret. Syns snart!
Tar inga bilder för mobilen är på laddning.

såhär ser jag ut idag

Ska dra iväg till Kolsvas Brukshundsklubb nu. Ska se en hundutställning. Jag hoppas på att se en massa Dvärgschnauzrar! Stella följer såklart med, men ställer inte upp.

måste dra

ska till kolsva nu, herå!

tillbaka...

..från banan.

Kommer inte ihåg vilka som vann då, det var flera olika vinnare, det var ju uppdelat på storlek - stora, mellan och små hundar. Stella var inte med. Vi har inte ens hunnit träna så mycket agility med henne..
Men nu ska jag till Lindex och byta ut min bh.. höhö.
*i huvudet på Stella*
banan.
''- Hey, zup?''

varför är jag uppe?

Ja, varför är jag uppe kl 9 en lördagskväll efter en yra på Köping?  Jo, jag och lilla Stella ska till brukshundklubben för att se en agilitytävling! Ska bli intressant.
Jag funderar på att åka till Yran ikväll också , men jag ska upp ännu tidigare imorgon för jag ska på utställning i Kolsva.. Äh, får fundera på det.
Btw - igår åkte jag världens äckligaste karusell, man va typ uppochner en miljard meter upp i luften. UUUUH!
FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

vädret var ju .. sådär. Det hagla, åskade och regnande ett tag.

*oseriösa*

kunde inte sova..

.. för jag tänkte så mycket om vad som stog på bloggframsidan.

Nu är klockan 07:07 och jag äter världens bästa macka hääääär.
idag har jag inget prov. endast Hemkunskap, matte, spanska och fysik.
Nu orkar jag inte skriva mer, så xoxo!
på kö till britneys konsert - sommaren 09

mornin'

Klockan är 07:11 nu och jag sitter o äter en macka.
Matteprov nu på morgonen så jag försöker väcka min hjärna. Om jag inte får godkänt på det här provet så får jag IG i Matte :( Känn presseeeen!

Men jag hittade iaf lite saker igår på tuna park - skor , lösögonfransar & 2 näspiercingar. altt tillsammans gick på 480 :- billigt värre! så nu har jag iallafall allt jag behöver till avslutningen , tror jag.

{no pics}

we did it, honeybee!

Stella klarade det! Helt galant, faktist. Vi fick till och med ett diplom, haha.


Imorgon blir det kortdag - endast två lektioner tror jag.. svenska, musikal, spanska. Ska bli intressant att se vad niorna har att bjuda. 50-tals tema kan ju aldrig gå fel?
Justia! Min klänning från Hotdress.se kom hem idag, provade den, och den sitter som en smäck! Så imorgon drar jag iväg till Tuna Park i jakt efter skor, lösögonfransar, smycken och kanske lösnaglar beroende på hur generös mamá är ;-)

Nu ska jag kolla vidare på desperata hemmafruar, exciting!

stellas examendag

Yee, you heard right. idag har Stella examen på sbk. efter 10 veckors tränande, pipande, lekande och tjatande är det slut. Hon har gjort så många framsteg så respekt till lillan! Nästa kurs blir antingen lydnad eller agility. Få se när det händer, men innan det tänker Stella och jag ta ledigt några tisdagskväller och äntligen få se vad kanal 5 har att erbjuda från kl 8! Tisdagar är de bästa serie-dagarna! Ugly Betty - Desperate Housewives - Cougar Town (och ikväll är ett askul avsnitt!)
Ikväll är det slutgiltiga testet. Hon skall gå sicksack mellan blodpudding. Oops, undrar hur det kommer gå..
xoxo

blackberryn va hungriiiig

Herregud! Huvudvärken släpper inte! Så irreterande..
Iallafall så var jag tvungen att starta upp datan för att ladda Blackberryn. Han va hungrig. (Måste laddas på datan, köpt i Amerika, har inte samma uttag i Sverige som i USA)
Ja, det var bara det!
Godnatt ♥
tack älskade bror för bb;n ♥

Shoes,oh my god, shoes.

Godkväll! Just nu sitter jag och blir skrämd utav Apoliva-reklamen kollar jag på Top Model 12 (Go Laura or Jennifer!!)
Jag har också ont i huvudet från allt mattepluggande.  Så nu ska jag varva ner genom att surfa runt på internet. Skor. Skor. Och slutligen skor.

Låten som spelas upp i mitt huvud varje gång jag köper skor.


Kelly (LiamShow) - Shoes

01:05

Klockan är fem över ett och det är nog dags att gå och lägga sig nu, va? Ska iväg på uställningskurs med Stella imorgon. Där kommer (förhoppningsvis) lära mig om hur man gör på utställningar osv. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men berättar när jag kommer hem.



google.se

skolavslutningen.

Just nu ligger min lilla klänning (som jag ska ha på skolavslutningen) på posten och chillar. Har inte tagit ut den än pga no money. Men jag har surfat runt på DinSko och hittat potentiella skor. Hjälp mig att välja! Alla kostar 500 kr, och jag är väldans osäker, för om jag tar vita skor så blir allting vitt: blond, vit klänning, vita skor. Och de smycken jag ska ha är diamanteeer! *drool*
Och svarta skor blir en sån kontrast?! Aja, här är bidragen!
Jag ääääääääääälskar de två vita skorna

god morgon!

Jag låg och sov så skönt (egentligen inte, min höft dödar mig.) Nu i morse. Bara dör att bli väckt av typ motorsågar som fader sågar upp farstun med. Han håller nämligen på att byta ut cpdörren som vi hade innan. *yeey*.
Men ganska bra att jag vakna ganska tidigt, eftersom det är underbart väder! Har redan smidit lite planer, de två obligatoriska - Agilitybanan med Stella! Bästa vädret för det ju :-)
Och solaaa! Ni behöver ingen förklaring för det men ni måste få veta att igår, efter jag hade duschat, så skulle jag smörja in mig. och så stog den där. En ny bodylotion. ''Perfekt'' tänkte jag, min är slut. Så jag smetade på det på kroppen, och igår morse så såg jag på mina händer och fötter att det var brun-utan-sol-ränder, och nagelbanden för oreanga.. uuuuuuhuuu... Vi får hoppas på att det inte blir fläckar  när jag ska sola pga brun-utan-solen..
Jag ska ta lite ny bilder idag, på agilitybanan, hihi

Godnatt..

Ligger och laddar upp bilder på FB + kollar på Criminal Minds. Tycker faktist inte om CM, CSI är myyycket bättre ;)
Iallafall, så ligger jag och funderar på vad jag skall ha på mig för kläder imorgon.. För om jag har det upplagt redan nu , så kan jag sova längre imorgon. Och förhoppningsvis inte ha sjuka drömmar om Celia från America's Next Top Model 12. Jag drömde att jag var i en tom, mörk skola sent på kvällen. (varför?!) Och jag gick i korridorerna och hittade Celia uppspikad på väggen och med en glasbit i munnen. VAFAN?! Lite äckligt ju.. Hatar allt som har med skräck att göra...
Imorgon ska jag göra piroger på hemkunskapen.. få se hur det går.
Godnatt!

20 maj nolltio.

idag äre torsdag och jag va i skolan.. till skillnad från igår, hehe. Och igår så vare det 2 år sen jag fick korsetten, så vi tänkte köpa tårta men de blev lite strul så vi köpte den idag.. eller gjorde, rättare sagt. Årets första jordgubbståårta.. yumyum. Men nu ska jag kolla vidare på Simpson, och mysa med Stella!
xoxo

Naellah

Nu är naella.blogg.se tillbaka! Enda ändringen är ett ynka 'h' i slutet, som representerar mitt efternamn! Så det är ingen ful ''fjortisbetoning'' haha.. Och headern gjorde jag lite extra somrig.
Och för nya besökare kan jag berätta lite om vad jag kommer skriva om i framtiden;
- Mitt liv. Precis som alla andra bloggar så kommer jag skriva om min dag, osv.
- Kläder/Mode. Trender, vad jag har köpt, tips, osv.
- Dvärgschnauzer. Min lilla ettåring Stella. Jag skriver om ev tävlingar, agility, osv.
- Skolios. Jag har sedan två år tillbaka haft korsett, och det är runt ett år kvar. (Skolios är en sjukdom där ryggraden 'krökar sig'. Min rygg är formad som ett 'S'. Och korsetten är till för att räta upp ryggen igen.)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0